Genel Duyuru
Duyuru Tarihi : 15 Haziran 2017 Perşembe
Özet : Fethiye Belediyesi Evsel Atık Sözleşmesini İmzaya Davet Duyurusu
Dosya : Detay dosyası için tklayınız.

Açıklama : Atık Su Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde uyulacak Usul ve Esasları İlişkin Yönetmeliğin Hizmet Sözleşmesi başlıklı 12. maddesinin "Atık Su Altyapı yönetimleri ve/veya Evsel Katı Atık idareleri hizmetten yararlanan ve/veya yararlanacak her abone karşılıklı sözleşme yapmakla yükümlüdürler". Bu hüküm gereğince tüm su aboneleri ile katı atık hizmetlerinden yararlanan gerçek ve tüzel kişiler ile kamu kurum ve kuruluşları belediyemiz ile evsel katı atık hizmet sözleşmesini imzalamakla yükümlüdür. Bu yasal hüküm gereği Evsel Katı Atık Sözleşmesini imzalamak için Belediyemiz Vezneleri ve Tahakkuk Servisimize başvurmanız gerektiği ilanen duyurulur.

17.08.2017