Makam çocukların... 21 Nisan 2017 Cuma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay, makamını Çatalarık İlkokulu 4.Sınıf öğrencisi Selver Irmak Kısa'ya bıraktı.

Vekil Mete Atay, minik Başkan Selver Irmak Kısa'ya daire içi telefonunu vererek, "İstediğin bilgileri ilgili müdürlüklerimizi arayarak, alabilirsin" dedi. Minik Başkan ise, Fethiye'de yapmak istediği projeleri paylaşırken, kendi okulu olan Çatalarık İlkokulu'na kapalı spor salonu açmak istediğini söyledi.

Çatalarık İlkokulu Müdürü Bülent Kılınç, Sınıf Öğretmeni Orhan Özmen, 4.Sınıf Öğrencileri Selver Irmak Kısa, Erhan Köse ve Merve Erbil ile beraber Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay'ı makamında ziyaret ettiler. Mutluluğu gözlerinden belli olan minik başkan makamına oturduktan sonra, sınıf arkadaşlarının kapalı spor salonu talebi üzerine, ilgili müdürlüğü arayarak proje hakkında bilgiler aldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nü arayan minik başkan, spor salonu hakkında en kısa zamanda ilgilenileceğini belirtti. Ayrıca başkan Selver Irmak, evsiz vatandaşları ev sahibi yapmayı ve sokak hayvanlarını koruyup sahiplendirmeyi de çok istediğini dile getirdi.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayan Fethiye Belediye Başkan Vekili Mete Atay ise, ziyarete gelen çocuklara kitap hediye ederek teşekkür etti.

29.06.2017