e
Üzümlü Dastarhane Projemiz hızla devam ediyor. 03 Ağustos 2017 Perşembe

Fethiye Belediyesi Üzümlü Beldesi’nde Dastarhane projesini tamamlıyor. Çalışmalar kapsamında yöreye özgü dokumaların yapılacağı dastarhane’nin mimari yapısı da bölgeye uygun bir şekilde tasarlandı.

2 katlı tasarlanan yapının zemin katında dastar dokuma tezgahları, ikinci katında ise idari bölümler yer alacak. Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran yaptığı değerlendirmede, “Dastarhanemiz mimari yapısıyla bölgemize özgü bir şekilde tasarlandı. Dastarıyla ünlü Üzümlü beldemizin tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunacak özel bir yapı olacak. Bunun yanı sıra yine Üzümlü beldemizde projesi hazırlanmakta olan sosyal tesis ve düğün salonu çalışmalarımızda 2018 yılında faaliyete geçirilecek. Bu bölgenin özellikle sosyal tesis ve düğün salonu açısından büyük bir eksiği var. Vatandaşlarımızın bu talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

13.12.2017