Türkiye Şampiyonu Belediyespor’dan… 03 Ağustos 2017 Perşembe

Kickboks Federasyonunun tarafından gerçekleştirilen Türkiye büyükler, gençler ve yıldızlar Türkiye Şampiyonası Niğde ilinde yapıldı. Yapılan şampiyonaya Türkiye genelinden 3 bin 500 sporcu katıldı. Fethiye Belediyespor Sporcusu Işıl Gülşah Gür yıldız bayanlarda Türkiye şampiyonu oldu.

Fethiye Belediyespor Kulübü sporcusu Işıl Gülşah Gür yıldız bayanlar 60kg’da elemelerde İstanbul, Kayseri, Giresun finalde ise Ankara’dan gelen sporcu rakibini 3-0 yenerek toplamda 15 ili geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Fethiye’ye kupasıyla dönen Belediyespor Kickboks antrenörü Ali Yorgun, sporcuya, ailesine ve kulübe desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etti.

17.08.2017