Yeni Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven 08 Ağustos 2017 Salı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yeni görevlendirilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven'i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Dispanser Sokak'ta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur da eşlik etti.

13 yıldır Fethiye Belediyesi'nde Zabıta, Ulaşım Hizmetleri ve Evlendirme Dairesi'nde görev yapan ve son olarak da Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olan Hakan Yurtseven'e, yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Saatcı, "Zaman zaman Belediyemizde görev değişiklikleri oluyor. Bu nedenle yeni müdürümüz Hakan Yurtseven arkadaşımıza ziyarete geldik. Hakan, bizim zaten evladımız, çocuğumuz, hep o gözle baktık. Daha önce müdürlükte görev yapan Halime Hanım'a da yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hakan kardeşimize de inşallah, başarılı ve kültürün üst düzeye çıkarıldığı bir çalışma ortamı içerisinde, uzun süren bir çalışma dönemi temenni ediyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

Yaptığı ziyaret için Başkan Saatcı'ya teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven ise, "Başkanım'a ve Mehmet Hocam'a beni bu göreve layık görmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevimi layıkıyla yerine getireceğimden emin olsunlar. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

18.10.2017