e
Bölgenin en büyük rekreasyon alanını yapıyoruz. 05 Eylül 2017 Salı

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını 3. Etap Sahil Bandı’nın devamıyla, Kuş Cenneti arasında alana yapıyor. 68 bin m² alanda yapılacak olan rekreasyon alanında çalışmalar başladı. 2018 yılı sonunda bitmesi beklenen dev proje yaklaşık 18 milyon TL’ye mal olacak.

Fethiyelilerin yeni nefes alma mekânı olacak Rekreasyon alanında birden fazla sosyal alanlarıyla bölgenin en büyük açık hava parkı ünvanını da almış olacak. İçerisinde 800 metre koşu bandı, 650 sahil yolu, 800 metre bisiklet yolu, 5 bin m² çocuk oyun alanı, 40 metre çaplı ve 4 metre yüksekliğinde seyir terasları, yel ve su değirmenleri, çeşitli aktivitelerin yapılacağı 3 bin m² m meydan, 35 bin m² yeşil alan, bölgede ilk defa kullanılacak bitkiler, bitki gösteri alanları, biyolojik doğal göletler ve açık hava kütüphaneleri yer alacak.

25.11.2017