Avrupa 2’ncisi Belediyespor’dan! 11 Eylül 2017 Pazartesi

Makedonya’da yapılan Avrupa Kickboks Şampiyonası’nda Fethiye Belediyespor Kickboks Takımı’nın milli sporcusu Beyza Çelik, Avrupa ikincisi oldu.

Turnuvada rakiplerini tek tek geçen Beyza, final karşılaşmasında elenerek Avrupa ikincisi oldu. Milli Takım formasıyla büyük bir başarı elde eden Beyza Çelik, bu başarıda emeği olan ailesi, antrenörü ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etti.

Belediyespor’u 2000 yılında kurarak Fethiyeli gençlerin önünü açan Başkan Saatcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu gurur Beşkaza'nın! 2000 yılında ne demiştik; Fethiyeli gençlerin önüne açıp, şans verirsek bizi her kulvarda gururlandırırlar! Belediyespor Kickboks Takımı sporcumuz Beyza kızımız, Milli Takım formasıyla Avrupa 2'ncisi oldu! Teşekkürler Beyza...”

22.09.2017