e
Nikah ve Konferans Salonu 2018’de… 11 Eylül 2017 Pazartesi

Fethiye Belediyesi olarak, bölgemizin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonunu ilçemize kazandırıyoruz. Eşsiz Fethiye manzarasının olduğu Debboy Mevkii’ne yapılacak nikah salonun, proje aşamasında tamamladı. Çalışmalar 2018 yılında başlıyor...

Yapımı için projelerin hazırlandığı, gerekli izinlerin alınmasıyla ilgili son noktaya gelen Nikah ve Konferans Salonu projesi Fethiyeliler için büyük önem arz ediyor. FBKM’de yer alan nikah salonunun yetersiz olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yeni Nikah Salonu projesi için çalışmaları hızlandırdı.

106 araçlık otopark yer alacak.

5 bin 400 m² alana yapılacak olan Nikah ve Konferans Salonu’nda otopark sorunu olmayacak. Tüm detayları düşünen Fethiye Belediyesi mimarları, 106 araçlık otopark alanının projede yer verdi.

600 kişilik konferans salonu

2 katlı dizayn edilen projede, 600 kişilik konferans salonu, 150 kişilik nikah salonu yer alırken, eşsiz Fethiye manzarasına çıkan teraslarda yer aldı. Projede konferans salonu yanı sıra konaklama odaları da oluşturulacak. 23 tane odanın yapılacağı projede konukevi de yer alacak. Fethiye’nin konferans, düğün ve nikah gibi birçok sorununu çözecek projede doğa yine her zaman ki gibi korunacak. Doğa içerisinde, Fethiye manzarasıyla bütünleşen nikah ve konferans salonunun 2018 yılında çalışmalarına başlanması bekleniyor.

25.11.2017