KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR. 05 Ekim 2017 Perşembe

İlçemizin bazı bölgelerinde yapılan kazı çalışmalarından kaynaklanan şikâyetler üzerine açıklama gereği duyulmuştur.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından kent güvenliği yönetim sistemi ve plaka tanıma sistemi projesi adıyla ihale edilen ve alt yapı çalışmaları yüklenici firma tarafından yurt genelinde gerçekleştirilmekte olan mobese kameraları ve plaka tanıma sistemi çalışmaları ilçemizde de devam etmektedir. Söz konusu işler için yapılan direk dikme, yol kazı ve onarım çalışmaları yüklenici firma sorumluluğunda ve ihale kapsamında olup, Belediyemizin kazı izinlerinin verilmesi, kamera görüntü almasına engel ağaç dalları, afiş ve pankartların kaldırılması dışında sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bölgemizde asayişin, huzur ve güven ortamının bozulmaması için yapılan çalışmalarda yüklenici firmaya gerekli kolaylığın sağlanması ve aksaklıkların hoşgörüyle karşılanmasını vatandaşlarımızdan rica ederiz.

Fethiye Belediyesi
Fen İşleri Müdürlüğü