e
Türkiye Yelken Turnuvası’na Fethiye ev sahipliği yapıyor. 06 Ekim 2017 Cuma

Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu’nun destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Çalış Plajı’nda yapılan Türkiye Denizkızı Yelken Kupası turnuvası başladı.

7 ilden, 15 takım, 71 sporcunun katılımıyla Çalış Plajı’nda gerçekleşen turnuva, Pazar gününe kadar sürecek. Pazar günü dereceye giren takımlara kupa töreni gerçekleşecek. Turnuvanın ilkinin Fethiye’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Tufan,  “Yelken Federasyonunun 2017 yılı faaliyetinde yer alan Türkiye’de ilki gerçekleştirilen denizkızı optimist kızlar yelken yarışları Fethiye’mizde düzenleniyor. 3 gün sürecek Türkiye Şampiyonası’nda 71 kız sporcumuz, bayan hakemlerimiz görev yapacak. Turnuva, Belediyemiz, Belediyespor Kulübümüz, Türkiye Yelken Federasyonu, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle gerçekleşecek. Pazar günü saat: 15.00 de ödül töreni olacak. Tüm kulüplerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

13.12.2017