Kitaplar Siirt’teki öğrencilere ulaştı. 10 Ekim 2017 Salı

Fethiye Belediyesi Siirt’e bağlı Abdülhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kitap gönderdi. Siirt’ten bir öğretmenin yaptığı talebi karşılıksız bırakmayan Belediye yetkilileri roman, hikaye, ansiklopediden oluşan birçok kitabı, yeni kurulan okul kütüphanesine ulaştırdılar. Okul yönetimi ise resmi sitesi aracılığı ile Fethiye Belediyesi’ne teşekkür mesajı yayınlandı.

Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Hakan Yurtseven, gelen talep üzerine kitapları ulaştırdıklarını ifade ettiler. Yurtseven, “Siirt Abdülhakim Ayten Anadolu İmam Hatip lisesi Belediyemize yeni kurdukları yurt kütüphaneleri için kitap yardımı talebinde bulundular. Böyle bir talep bizleri cok mutlu etti. Hele ki onların kitaplar ellerine geçtikten sonra bizleri arayıp mutluluklarını  iletmesi çok heyecan vericiydi. Kitap bilgi köprüsüdür, iletişimdir. İnsanlara bir çok olumlu yönleriyle beraber sorgulamayı ve neticesinde olgunlaşmayı öğretir. Bu bilinçle Siirt'li hocalarımızdan gelen talep üzerine Türk ve  dünya klasikleri, islam ilmihalleri, ansiklopedik kitaplar  ve Fethiye Belediye çevre bilgi ajandaları gönderdik. Fethiye Belediyesi olarak küçükte olsa böyle bir paylaşımda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

18.10.2017