Başkan Saatcı’dan imar personeline teşekkür yemeği 03 Kasım 2017 Cuma

Resmi gazetede yayınlanan planlı alanlar yönetmeliği değişikliği uygulamasından kaynaklanan yoğunluk nedeniyle Fethiye Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli 450 dosyayı gece ve hafta sonu mesaisi yapıp, vatandaşları mağdur etmeyerek, sonuçlandırmıştı. Başkan Saatcı yoğun tempoda çalışan imar personelini yemekte bir araya getirdi.

Başkan Saatcı, “Gece gündüz, hafta sonu dahil çalıştılar!”

Yemeğe Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yanı sıra Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Atay da katıldı. Şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Yakınlarına sabır diliyorum.  Sabah şehit haberi aldığımız gün tüm enerjimiz gidiyor. Arkadaşlarım plan hükümleri değişmesinden dolayı biriken 450 dosyayı gerçekten insanüstü bir gayret ile hafta sonları dahil çalışarak, işler sonuçlandı. Vatandaşlarımız bu işlerin sona ermesinden mutlu. Biz de arkadaşlarımızın bu yoğun tempoda çalışmasından dolayı sofrada bir araya geldik. İmar personelimize vermiş olduğu çabadan dolayı gerçekten teşekkür ediyorum. Bunlar her kurumun yapacağı işler değil! Devlet memurunun mesaisi 8’de başlar 17’de biter. Arkadaşlarım 8’de başladı, gece 24’de bitirdi” ifadelerini kullandı.

Özkaya, “Güzel Fethiye için çalışmaya devam edeceğiz”

Çalışma ortamını sağlayan Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür eden İmar ve Şehircilik Müdürü Güzide Özkaya, “İyi bir tempoyla çalıştık. Yapı Denetim şirketleri sahiplerine, çalışanlarına, mimar ve mühendis arkadaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Diğer birimlerde çalışan arkadaşlarımızda bizim çalışmamıza katkılar sağladılar. En güzeli de, bitmesi zor bir işin üstesinden hep birlikte geldik. Başkanımızın ifadesiyle, ‘Herkesin Fethiye’miz için yapabileceği bir şeyler vardır’ Güzel Fethiye’miz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İmar personelleri, “Biz bir aileyiz”

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri ise, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya yemekten dolayı teşekkür ederken, “Başkanımızın dediği gibi, ‘biz bir aileyiz’ Aile olmanın gerekliliğini yerine getirdik. Bunlar zaten görevimizdi. Sadece daha fazla çalıştık” dediler.

20.09.2018