e
Şehir Stadyumu 3 yıl daha Fethiye Belediyesi’nde! 13 Kasım 2017 Pazartesi

Fethiye Belediyesi ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan anlaşmayla Fethiye Şehir Stadyumunun kullanımı 3 yıl daha Fethiye Belediyesi’ne verildi. Emeğe geçenlere teşekkür eden Başkan Saatcı, “Fethiyeliler bilir. Çim budamasından stadına, ışıklandırmasından tüm bakımlarını zaten biz yapıyoruz. Biz de stadı Fethiyespor’umuza devredeceğiz” dedi.

İmzaları Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı attılar. Başkan Saatcı yaptığı değerlendirmede, “Fethiye Şehir Stadyumu 3 yıl daha Fethiye Belediyesi’nin oldu. Saygıdeğer Fethiyeliler bilir. Stadın tüm bakım, onarım, ışıklandırması, tribünü her şeyini bizler yapmıştık. İki sene boşluk oldu. Şimdi tekrar stad bize geçti. Biz de Fethiyespor’umuza tabi ki vereceğiz. İşin bu noktaya gelmesinde katkılarından dolayı İlçe Spor Müdürümüze, İl Müdürüm Serkan kardeşime, Sayın Bakanımıza ve siyasilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

25.11.2017