e
Ambalaj Taksi Hizmette! 29 Kasım 2017 Çarşamba

Fethiye Belediyesi ve Kaydem Plastik iş birliğinde yürütülen Ambalaj Atıklarının toplanması çalışmaları kapsamında araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

1999 yılından bu yana Fethiye sınırları içerisindeki geri dönüşebilir malzemelerin toplanması işinin öncü belediyesi olan Fethiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış Kaydem Plastik ile ambalaj atıklarının toplanması işini sürekli kendini yenileyen bir sistemle sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda iş yerlerinden ve hanelerden ambalaj atıkları çevreci bisikletler, kamyon ve kamyonetlerin yanı sıra hooklift türü araçlarla toplanmaya devam ediyor. Yeni yapılan “Ambalaj Taksi” yatırımı ile ise şehir merkezinde özellikle balık hali çevresi, belediye marina güzergahı boyunca hizmet verecek olan araç hizmete girdi.

13.12.2017