e
Çevre’de görev değişikliği 02 Ocak 2018 Salı

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine atanan Çevre Mühendisi Selver Hatice Kabak’a, Başkan Behçet Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette değerlendirmede bulunan Başkan Saatcı, “Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Selver’in daha önce yaptığı çalışmalar Fethiye kamuoyundan da, bizlerden de takdirle karşılanmıştı. Yetkiler elimizden alındıktan sonra özellikle Çevre ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizin önemi, Fethiye’mizin makyajı açısından daha da fazla arttı. Selver müdürlüğü döneminde dünyadaki çevresel faaliyetleri takip edip, Fethiye’de de uyguluyordu. Şimdi bıraktığı yerden kendisi devam edecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hatice Selver Kabak, Fethiye’nin çevresel değerine sahip çıkmak için çalışmalara devam edileceğinin altını çizdi.

23.01.2018

2016 Faaliyet Raporu 2017 Performans Programı Meclis Kararları Fethiye Kaymakamlığı
  2015 Faaliyet Raporu 2016 Performans Programı Kamu Hizmet Standartları Tabloları FETAV
  2014 Faaliyet Raporu 2015 Performans Programı   FETOB