Antrenör Bursalı ile yollar ayrıldı. 08 Ocak 2018 Pazartesi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele veren Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı yönetimi aldığı ortak kararla Antrenör Kemal Akif Bursalı ile yollarını ayırdı.

Antrenör Kemal Akif Bursalı veda ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya gerçekleştirirken, “Fethiye’de olduğum süreç içerisinde hem kulüp hem Başkanımız Behçet Saatcı tarafından çok destek gördüm. Elimden geldiğince Fethiye Basketboluna katkı verdiğimi düşünüyorum. Profesyonel hayatta böyle ayrılıklar olur. Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Behçet Saatcı ise, “Alınan karşılıklı karara saygılıyız. Hocamın şimdiye kadar ki çalışmalarına teşekkür ediyorum. Hayatında başarılar, güzellikler diliyorum. Ayrılıklar oluyor, tabi böyle olunca daha farklı oluyor. Basketbol şubesi gerçekten Fethiye’nin yüz akı oldu. Hocamın yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

16.10.2018