Odalardan, Başkan Saatcı’ya birlik ve beraberlik mesajı 09 Şubat 2018 Cuma

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar Manavlar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a da ziyarette bulundu. Oda Başkanları Hıra ve Taşar, Fethiye Belediyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Başkan Saatcı, Topçu’yu andı.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a ziyaretinde değerlendirmede bulunan Başkan Saatcı, “STK’ların başına geçmek hem sorumluluk hem de fedakarlık gerektiriyor. Kendisine başarılar diliyorum ve kutluyorum. Ulaşım hizmetlerinin Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne geçtikten sonra sıkıntılarını biliyoruz, takip ediyoruz. Arkadaşlarımın bazı konularda ciddi sıkıntıları var. Ama inşallah Şaban Başkan bunların hallolması konusunda çabayı gösterecektir. Kendisine ve yönetim kuruluna samimiyetimle kutluyor, başarılar diliyorum. Tüm şoförlerimizin lastiklerine taş değmesin.” dedi.  Başkan Saatcı ayrıca eski oda başkanı Hayri Topçu’yu anarak, rahmet diledi.

Taşar, “Belediye ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız”

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar da Fethiye Belediyesi ile her zaman koordineli çalıştıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Başkan Taşar, ziyaretinden dolayı Başkan Saatcı’ya teşekkür etti. İkili ziyaret boyunca sohbet etti.

Başkan Saatcı, “Pazarcılar Odası’nda evimizde gibiyiz”
Başkan Saatcı, kendi evi olarak gördüğü Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar Manavlar Esnaf Odası’nı da ziyaret ederek yeni seçilen Başkan Adem Hıra’yı tebrik etti. Odanın kuruluşundan bu güne kadar kendisinin de sürekli işin içinde olduğundan dolayı burayı kendi evi gibi gördüğünü belirten Başkan Saatcı, şimdiye kadar pazarcı esnafıyla aralarına sigara kağıdı kadar bile herhangi bir sorun girmediğini söyledi. Özellikle Günlükbaşı pazarının üstünün kapatılmasıyla ilgili pazarcıların taleplerinin olduğunu ifade eden Başkan Saatcı, bunun proje aşamasında olduğunun altını çizdi.

Hıra, “İlk gittiğimiz kapı Fethiye Belediyesi”
Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar Manavlar Esnaf Odası Başkanı Adem Hıra da, herhangi bir sorunda veya taleplerinde ilk gittikleri kapının Fethiye Belediyesi olduğunu kaydetti. Fethiye Belediyesi ile odalarının hiçbir şekilde ayrılmadığını, aynı kurum gibi çalıştıklarını söyleyen Hıra, Başkan Saatcı’ya nezaketinden dolayı teşekkür etti.

20.08.2018