Başkan Saatcı’dan hayırlı olsun ziyaretleri 28 Şubat 2018 Çarşamba

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 9 Şubat’ta Fethiye Vali Recai Güreli Ortaokulu Müdürlüğü’ne atanan Ercan Tuna’ya, yeni açılan Sobe Kreş ve Gündüz Bakımevi sahibi Zekiye Birsen Yücel’e ve Garanti Bankası Fethiye Şubesi Müdürlüğü görevine atanan Hakan Mert’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Okul Müdürü Ercan Tuna, Yardımcısı Tahir Aydın ile birlikte kendilerini ziyarete gelen Başkan Saatcı’yı kapıda karşıladı. Ziyarette Tuna’nın daha önce görev yaptığı yerlerde başarılı işlere imza attığını söyleyen Saatcı, bu okulda da çok güzel işlerin altına imza atacağına inandığını söyledi.

Saatcı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tuna, okul, öğretmen kadrosu ve öğrenci profiliyle ilgili Başkan Saatcı’ya genel bilgiler vererek, “İnşallah biz de kendisi gibi Fethiye’ye güzellikler kazandıracağız” dedi

Başkan Saatcı daha sonra Garanti Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Hakan Mert’i ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Saatcı, “Hakan kardeşim atandıktan sonra bize ziyarete geldi. Maaşları aldığımız banka garanti. Kendileriyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Banka Müdürü Hakan Mert ise, Başkan Saatcı’nın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Başkan Saatcı, Garanti Bankası’nın ardından Fethiye’de faaliyete geçen Sobe Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne de ziyaret edip, hayırlı olsun diyerek, kreş sorumlusu Zekiye Birsen Yücel ile sohbet etti.

20.09.2018