Nuri Kıvrak, “Başkanımızın her daim yanındayız” 28 Şubat 2018 Çarşamba

Antik tiyatro önündeki Fethiye’ye ismi verilen İlk Türk Hava Şehidimiz Tayyareci Yüzbaşı Şehit Fethi Bey’in anıtının Fethiye Belediyesi tarafından yapımı devam eden rekreasyon alanına taşınmasında büyük emek veren Fethiye Honda Bayii sahibi Nuri Kıvrak’a Başkan Saatcı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Nuri Kıvrak’a anıta hiçbir zarar vermeden yeni yerine taşınmasında destek olduğu için teşekkür eden Başkan Saatcı, aynı zamanda geçen yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da  3 bin 400 satış adeti ile Türkiye Honda Motorsiklet Satış Birinciliği için Kıvrak ve bütün ekibini tebrik etti.  Kendisini ustası Motorsikletçi Hakkı Usta’dan beri, çocukluğundan beri tanıdığı belirten Başkan Saatcı, “Nuri kardeşimiz, çocukluğundan beri tanıdığımız, Fethiyemiz için kendisinden ne yapabilirim diyen bir kardeşimizdir. Yolu açık, başarıları daim olsun” dedi.

Nuri Kıvrak ise Başkan Saatcı’yı bir lider olarak gördüğünü ifade ederek, ‘Herkesin Fethiye’miz için yapabileceği bir şeyler’ vardır sözüyle hareket ettiğini ve karınca kararınca anıtın taşınmasında çalıştıklarını söyledi. Başkan Saatcı için her türlü çalışmayı yapacağını ifade eden Kıvrak, “Başkanımız bunu yapın desin, tereddüt bile etmeden her türlü çalışırız” diye konuştu.

20.09.2018