Başkan Saatcı'dan, emekli personellere plaket... 06 Mart 2018 Salı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, belediyeden emekli olan personel ile yemekte bir araya geldi. Başkan Saatcı, düzenlenen yemekte yaklaşık 71 emekli personele plaket ve hediye takdim etti. Emekli personeller hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek özel günü ölümsüzleştirdiler.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyesi'nde uzun yıllar hizmet vererek emekli olan 71 personel yemekte bir araya geldi. Sultan Aqua Park'ta gerçekleşen yemekte Başkan Saatcı tüm emekli personele plaket ve hediye takdim etti. Emekli personellerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek bir konuşma yapan Başkan Saatcı, "Bir kurum içerisinde şerefiyle, onuruyla belli bir süre çalışıp, emekliliği hak edip, emekli olabilmek hem bir onur hem de gurur meselesidir. Bir de belli dönemlerde emekli olabilmek bence bir şanstır. Fethiye’nin tarihini inceleyenler görecektir, sizler Fethiye Belediyesi’nin halkına en hızlı hizmet ettiği dönemlerde alın terinizi Fethiyeliler için akıtarak çalışmaya devam ettiniz. Bence bu her şeyden önemlidir. Fethiye’nin değişimine ve gelişimine hepinizin imzaları var. Bu anlamda, hem çalışma arkadaşınız olarak, hem de kurumun başındaki biri olarak sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ufak tefek sıkıntılar olmuştur. Neticede biz de uzun süredir Belediye Başkanlığı yapıyoruz. Yengem, 'mutfakta tencere tıkırdamadan geçinceme olmaz' der. Bizde de tencerenin tıkırdadığı zamanlar olmuştur. Ama bu tamamıyla Belediyemizin işlerinin iyi gitmesi, hizmetin kalitesinin artmasına yönelik birbirimize yapmış olduğumuz uyarılardır. Yoksa hiçbirimizin şahsi bir kırgınlığı yoktur. Benim hiçbirinize kırgınlığım yok. Her ne kadar belediyeye, devlete çalışsak da aynı çatı altında çalıştık. Birbirimize hakkımız geçtiyse hakkımızı helal edelim. Benden yana bir hak varsa, ananızın ak sütü gibi helal olsun. Emeklilik olabilir. Biz de siyaseten geldik. Seçim olur, aday oluruz, olmayız, seçiliriz, seçilmeyiz belli olmaz. Ama 1999-2019 döneminde birlikte çalıştığım bütün arkadaşlarım benim için çok özeldir ve şahsen benim aile fertlerimdir. Hep o gözle baktım sizlere. İnşallah belediye çatısı altındaki birlikteliğimiz, emekli olduktan sonra da aynı samimiyetle, etle tırnak gibi devam edecektir. Bazen birbirimizi çok göremiyoruz ama, siz emekliler birbirinizle daha sık görüşüyorsunuzdur. Çünkü biz faal çalışan arkadaşlar olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Ben emeklilik hayatınızda sizlere sağlıklı, huzurlu, uzun bir ömür diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

20.06.2018