e
Başkan Saatcı, "Banka promosyonunu eşit şekilde personelimize dağıtacağız" 05 Nisan 2018 Perşembe

Fethiye Belediyesi 3 yılda bir yenilediği personel maaşlarının hangi bankadan ödenmesiyle ilgili ihale sonuçlandırıldı. Açık arttırmada belediye memurları ihalesini 821 bin TL ile Vakıfbank, kadroya geçen işçilerin ihalesini ise 457 bin TL ile Akbank kazandı. Elde edilen tüm promosyonlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın talimatıyla personellerin hesaplarına yatırılacak.

Belediye memurlarına yapılan ihaleyi 821 bin TL ile Vakıfbank, kadroya geçen işçiler için yapılan ihaleyi ise 457 bin TL ile Akbank kazandı. Promosyonların tamamının eşit şekilde paylaştırılarak Belediye personellerine aktarılmasını isteyen Başkan Saatcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Biz de lüks araba alıp binmesini biliriz ama bu para gece gündüz Fethiye için çalışan personelimin hakkıdır. Belediyemizin üç yılda bir yaptığı açık usul banka promosyonu tespiti tamamlandı. Toplanan rakam, personelimizin önümüzdeki ayki maaşına yansıtılacak. İhalelerimize katılan tüm banka yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

25.04.2018