"Çevresel sorunlar toplumda yaşayan her bireyin sorunudur" 02 Mayıs 2018 Çarşamba

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kaydem Plastik, Özel Sena Fen Lisesi ve Özel Sena Sağlık Meslek Lisesi Öğretmenleri ve 200 öğrencisinin katılımı ile Koca Çalış’ta bulunan Akmaz Plajı’nda temizlik çalışması yapıldı.

Yaklaşık 1 saat süren temizlik çalışması sonrasında katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere belediye ekiplerince teşekkür edildi.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak “Gönül arzu eder ki birileri kirletmesin, birileri de temizlemek mecburiyetinde kalmasın. Ama biz hoyratça doğanın bize verdiği nimetleri kirleterek kullanmayı kendimize vazife ediyoruz. Çevresel sorunlar bir kesimin, bir gurubun, bir kurumun sorunu olmamakla birlikte toplumda yaşayan her bireyin sorunudur. Daha yeşil, daha temiz, daha yaşanılabilir bir doğanın gelecek nesillere daha sağlıklı bir şekilde aktarılması için bütün insanların çevre temizliği konusunda duyarlı olması gerekmektedir. Yaptığımız çalışmaya katılan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

14.12.2018