Fethiyeli blogger Başkan Saatcı yı ziyaret etti. 16 Mayıs 2018 Çarşamba

Birçok ülkeyi gezerek sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yaklaşık 400 bin takipçi kitlesine sahip olan Fethiyeli Blogger Deniz Pehlivan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

72 ülke gezerek 'bir hayalin peşinde' ismiyle sosyal medyada paylaşımlar yapan ve hem iş hem tatil amaçlı Fethiye'ye gelen Blogger Deniz Pehlivan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Fethiyeli blogger Başkan Saatcı ile yaptığı projeleri paylaşarak, gezdiği ülkelerdeki tecrübelerini anlattı. Fethiye'deki tarihi Likya Yolu'nu yürüdüğünü belirten Pehlivan, paylaşımlarıyla Instagram'da 158 bin, Facebook'ta 235 bin takipçisiyle ve 'birhayalinpesinde.com' sayfasındaki yazılarıyla,ilçemizin tanıtımına da katkı sağlıyor. Pehlivan, Fethiye Belediyesi tarafından ilçemizin tanıtımı amacıyla faaliyet gösteren, 'Yeni Trend Fethiye' blog ve sosyal medya hesaplarına da incelediğini belirterek, bu çalışmalardan dolayı Başkan Saatcı'yı tebrik etti. Başkan Saatcı ise Fethiye için yaptığı tanıtım çalışmalarından dolayı Pehlivan'a teşekkür etti.

Deniz Pehlivan kimdir?

Şimdiye kadar 72 ülke gezen,Instagram hesabında 158.000, Facebook hesabında ise 235.000 takipçisibulunan Pehlivan, 27 haziran 1989 Fethiye doğumlu. Aynı zamanda 'birhayalinpesinde.com' adlıblog sayfasıda Türkiye’de seyahat ve gezi alanlarında büyük ilgi gören bloglar arasında da ilk sıralarda yer almaktadır.

20.09.2018