Başkan Saatcı, “Başarıdan başarıya koşan bir Fethiyespor istiyoruz” 11 Temmuz 2018 Çarşamba

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu.

Haziran’da yapılan seçim sonrası yönetim kuruluyla birlikte ilk ziyaretlerini Başkan Saatcı’ya gerçekleştirdiklerini ifade eden Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, kazasız belasız başarılı bir sezon geçirme temennisinde bulundu.

Takımın geçen sene kötü bir sezon geçirmesine rağmen Mustafa Ferizcan ve yönetimine kamuoyu tarafından halen desteğin devam ettiğini belirten Başkan Saatcı, “Mustafa kredisini sürdürüyor. Yönetim de bu duruma destek veriyor. Her yönetim kuruluna böyle teveccüh olmaz. Bu da Mustafa Başkana desteğin halen olduğunu gösteriyor. Biz, başarıdan başarıya koşan, bizi yerimizde oturtmayan bir Fethiyespor istiyoruz” diyerek, yönetim kuruluna başarılar diledi.

Dünya futbolunda Arap sermayesinin el atmadığı neredeyse tüm takımlarda  ekonomik kriz olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, “Barcelona, Juventus, PSG, Manchester City ya da United hariç, Arap piyasasının el atmadığı takımlarda sıkıntı olduğunu görüyoruz. Şu an dünya piyasası alt yapıdan futbolcu çıkartıp veya genç yetenekleri pişirip, satma üzerine kurulu” diye konuştu. Alt yapının önemine değinen Başkan Saatcı, Fethiyespor’ a da bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

20.07.2018