FTSO Başkanı Çıralı, “Koordineli bir şekilde çalışacağız” 11 Temmuz 2018 Çarşamba

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu.

Ziyarette kurumlar arası işbirliğine vurgu yapan FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Başkanımızla Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Seçimlerden sonra iade-i ziyaretlere fırsat bulamamıştık. Bugün Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan başladık. Uyum içerisinde çalışmak bizim için çok önemli. Tüm Odalar, Belediye ve Kaymakamlık ile uyum içerisinde çalışacağımızın sözünü vermiştik. Biz her konuda, Fethiyemiz için, turizm için, tarım için başkanımızla, Odalarla ve kamu kurumları umarız uyum içerisinde çalışırız. Başkanımıza da bizi konuk ettiği için teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Saatcı, “Ayrımız gayrımız yok!”
FTSO yönetiminin başarılı olacağına emin olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Osman Beye ve Meclis Başkanı Mustafa Bey’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayrımız gayrımız yok. Hepsi bizim kardeşlerimiz önceliğimiz Fethiye. Fethiye için ne yapabilirsek kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Birlikte yola çıktık. Allah birliğimizi daim etsin, aramıza nifak sokmasın. Fethiye’mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Osman Bey’den ve Mustafa Bey’den hem beklentim fazla hem de kamuoyunun onlara vermiş olduğu destek, sorumluluklarını bir kat daha arttırıyor. Başarılı olmak mecburiyetindeler. Başarılı olacaklarına da eminim.” dedi.

18.11.2018