Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 07 Ağustos 2018 Salı

Sezon ortasında işletmecisi tahliye edilen, MUÇEV’e devrolan Belceğiz plajımızla ilgili bütün olumsuzluklar Belediyemize fatura edilmektedir. Göcek İskelesi’nde de durum aynıdır. Hiçbir yetkimizin olmadığı, çivi dahi çakamadığımız alanların tüm işlerini YETKİLİ KURUM yapar.

Önceden beri savunduğumuz üzere bu doğal değerlerin, ilgili Belediye ya da STK’lara devredilmesi gerekir.
Hem zamanlaması yanlış, hem de çok hazırlıksız bir şekilde devralınan bu plajımızdaki kargaşa ortamının bir an önce bitmesi temennimizdir. Gücümüz yettiğince, rekreasyon alanında olduğu gibi Fethiye’nin her bölgesindeki haksızlıklarla mücadele etmeye devam ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

16.10.2018