Başkan Saatcı, Fethiye’nin gururlarını yemekte bir araya getirdi. 07 Kasım 2018 Çarşamba

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda Fethiyeli Süleyman Atlı, dünya üçüncüsü olmuştu.  İtalya’da Kickboks Şampiyonası’nda ise Fethiye Belediyespor sporcusu Beyza Çelik, genç bayanlar kategorisinde dünya üçüncüsü olarak göğsümüzü kabartmıştı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, iki başarılı sporcu ve ailesini yemekte bir araya getirdi. İki sporcuya da hediyelerini takdim eden Başkan Saatcı, “Bizlerin geleceğe yönelik umutlarımızı yeşerttiler” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Süleyman Atlı ve Beyza Çelik için hazırlanan görüntüler sinevizyonda gösterildi. Başkan Saatcı iki sporcuyu da tebrik ederek şu ifadeleri kullandı; “

Süleyman ve Beyza’ya ben olimpiyat şampiyonları demek istiyorum. Çünkü ilerleyen dönemlerde bu da olacağına inanıyorum. Olimpiyat şampiyonlarımız, aileleri ve ekip arkadaşlarımızla sofra paylaşıyoruz. Biz de bir gelenek vardır. Güzel işlerin ve sıkıntılı işlerin hemen ardından yemek yenir. Beyza ve Süleyman gerçekten müthiş başarılara imza attılar. Beyza’dan başlamak istiyorum. Antalya’da Uluslararası Kickboks ikinciliği, Türkiye Genç Bayanlar üçüncülüğü, Makedonya Gençler Şampiyonası Avrupa ikinciliği, Türkiye genç bayanlar Türkiye Şampiyonluğu, İtalya’da Genç Bayanlar da ise dünya üçüncülüğü kazanmış Beyza’mız… Fethiye’den çıkıp, neleri başarıyor! Süleyman’ımızda da bahsetmek istiyorum. Gençler kategorisinde Avrupa Şampiyonluğu, 2017’de u23’de Avrupa Şampiyonu, U23’de Dünya üçüncülüğü, Büyükler Avrupa üçüncülüğü, 2018’de ise Dünya üçüncülüğü kazanmış Süleyman’ımız. Her şeyden önce iki sporcumuza, onları yetiştiren destek veren ailelere, antrenörlerimize teşekkür etmek istiyoruz. Eksik olmasınlar, başarıları daim olsun”

Başkan Saatcı, “Süleyman ne isterse, gücümüz yettiğince yapmaya hazırız”

Başkan Saatcı konuşmasını böyle sürdürdü; “Süleyman konusunda çok bir hakkımız yok. Ancak Beyza konusunda Belediyespor bünyesinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Antrenörüne, ailesine ve kendisine söyledim. Bizim Süleyman’la ilgili gücümüz yettiğince ne yapabiliyorsak, emrine hazırız. Süleyman Fethiye ve Muğla’nın değil, Türkiye’nin gururu oldu. Çocuklarımız bizlerin geleceğe yönelik gerçekten umutlarını yeşertiyor. İkisi de başarıdan başarıya koşsun ve hayat evlatlarımıza hep gülsün inşallah” dedi.

18.11.2018