Basketbol Takımımız sezon öncesi kahvaltıda bir araya geldi. 09 Kasım 2018 Cuma

TBF 2. Ligde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon başlangıcı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, sporcular, idari yönetim ve teknik heyet katıldı.

İyi bir kamp sezonu geçirdiklerini, Antalya’da ise turnuvaları başarıyla tamamladıklarını ifade eden Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Engin Taşkıran, tüm basketbol severleri ilk maça davet etti.

Fethiye’yi basketbol anlamında da temsil etmeye devam edeceklerini ifade eden Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, “Bu sezonu iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Hayırlı bir sezon olsun” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, hedefi sporcuların belirleyeceğini ifade ederek, “Hedefi yöneticiler koymaz. Sporcular koyar. Bu sene diğer senelere göre farklı olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsor oldular. Bizim yükümüzün bir anlamda hafiflemesi hem de Lokman Hekim’in Fethiye Basket takımının tecrübelerini bir araya gelmesi sağlanmış oldu. Ama Basketbol ama diğer spor branşları Fethiye’de emek verdiğimiz her evladımız, bize misli mislini geri döndürüyor. Bu anlamda çok şanslıyız. Kazasız belasız, başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

18.11.2018