e
12 bin kişilik kapasitesiyle Fethiye’nin mabedi olacak… 17 Haziran 2012 Pazar

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrede Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, süper lig statüsünde şehir stadyumu yapılacağının müjdesini verdi. Fethiye Belediyesi tarafından yapılacak stadyum, 12 bin kişi kapasiteli ve üstü tamamen kapalı olacak.

Fethiyespor Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek adayla yapılan seçimde İsmail
Öztürk dördüncü kez başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üye sayısı da 11’den 15’e yükseltildi. Genel Kurulda Fethiye Belediyesince hazırlanan yeni stad projesi Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından açıklandı.

“Fethiye’nin mabedi olacak”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yaptığı konuşmada, " Bu sıcak günde buraya sorumluluk duygusuyla gelen insanlar en güzel duygulara layık insanlar. Başarıların olduğu yerde güzellikler oluyor. Tüm Fethiyespor camiasına bir Fethiyeli olarak şükran duygusuyla teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı günlerde bizlerin bir nefes almalarını sağladılar. Ben Denizli’ye haftada üç sefer yapan arkadaşlarımın hissettiklerini anlıyorum. Finalle kaldık, Fethiye en önemlisi centilmen lig’e en üst sırada… Bunun gururunu duyduk. Allah yeni yönetim kuruluna kolaylık versin. Kendilerine güç diliyorum. Fethiyespor hak ettiği stadına kavuşacak. Vermiş olduğumuz sözün arkasındayız. Stadımız hepimizin gurur duyacağı bir yer olacak. Bir mabede dönüşecek. İçinde müzesiyle, kültür salonlarıyla, alışveriş merkezleriyle hepimizin keyif alacağı bir mekâna dönüşecek. Stadımız hiç kimsenin şahsi malı değil. Bu Fethiyelinin malıdır.  Buraya herkes destek vermelidir. Ben çok daha güzel günlerde bir araya gelmek üzere herkesi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Başkan Saatcı nın konuşmasının ardından, AKP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan da stadı Değirmenbaşı’na taşıma düşüncesinden vazgeçtiklerini belirterek Fethiye Belediyesinin hazırladığı projeye destek vereceklerini söyledi.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Talaş ise şehir stadyumunun süper lig statüsüne göre hazırlandığını belirtirken, stad hakkında teknik bilgiler verdi.

25.04.2018