Skip Navigation Links

Haber Detay


Evi yanan vatandaşlara Fethiye Belediyesi sahip çıktı


Fethiye Belediyesi tarafından Yayla Bekçiler ve Yayla Çobanisa mahallelerinde evi yanan vatandaşlara yardım eli uzatıldı.

Çıkan yangınlarda kullanılamaz hale gelen evlerle ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bilgi verildi. Karaca, yakından ilgilendiği evlerle ilgili görüşmelerde bulundu. Fethiye Belediyesi’ne ait ‘dükkan senin’ mağazasındaki ürünler ve aynı zamanda ünlü şarkıcı ve yardımsever Haluk Levent’in kurucu olduğu AHBAP’a ulaşıldı. Hem Fethiye Belediyesi hem de AHBAP işbirliğinde yangında evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlara, gerekli yardımlar yapıldı. Beyaz eşya dahil olmak üzere evde kullanılacak mobilya takımlarına kadar her şey Fethiye Belediyesi ekiplerince vatandaşlara teslim edildi.

Mağdur vatandaşlar Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ettiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Belediye olarak hizmetler yanı sıra bu tür sosyal yardımlarımızı sürekli gerçekleştiriyoruz. Bu konuda hassasiyetimiz oldukça fazla. Direkt vatandaşlarımızla görüşüyoruz, gerekli adımları atıyoruz. Buna benzer yardımlarımız oldukça fazla ama biz burada hassas davranıyoruz” dedi.