Skip Navigation Links

Haber Detay


Sevgililer Günü'nde anlamlı temizlik kampanyası


Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, AKUT, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye Yarımada’da temizlik yaptılar.

200 poşet çöp toplandı
“Şehrinize sevginizi gösterin” sloganıyla yapılan etkinlikte yarımada da temizlik çalışması gerçekleşti. Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancı grupların katılım sağladığı organizasyonda 200 poşet çöp toplandı.

“Sevgimizi doğamızı koruyarak göstereceğiz”
Fethiye Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Biz bugüne bir anlam katmak istedik. Sevgimizi, doğamızı koruyarak, temizlik yaparak göstereceğiz. Gerçekten çok ciddi bir katılım var. Artık insanlar bizim sesimizi duydular. Bugün bu etkinliğe gelen herkese çöp toplama aparatı hediye edeceğiz. Hem de katılım sağlayan gruplara plaket takdim edeceğiz. Bu türk etkinlikler ile toplumun tamamı da kirletmemeyi öğrenecek. Herkes sevgisini kirletmeyerek gösterecek” dedi.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından katılım sağlayan gruplara ve vatandaşlara plaket takdim edildi.