Cem Karaca ve Barış Manço'yu şarkılarıyla andık

Fethiye Belediyesi, Anadolu Rock müziğinin aramızdan ayrılan efsanevi iki ismi Barış Manço ve Cem Karaca için anma konseri düzenledi. Konsere vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken gecede Barış Manço ve Cem Karaca'nın eserleri seslendirildi.

Fethiye Belediyesi aramızdan ayrılan efsanevi iki üstad Barış Manço ve Cem Karaca için anma konseri düzenledi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen anma konserinde Osman Batur Keser, Adem Kazan, Ali Tunç, Aysun Karasaçlı, CoverMan grubu ve Mustafa Selçukoğlu sahne aldı. Fethiye Kent Orkestrası şefi Hasan Tunç önderliğinde verilen konserde sanatçılar bol bol alkış aldılar. Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Mürüvvet Başıhoş, Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Kültür Sosyal Hizmetler Müdürü Halime Ok ve çok sayıda vatandaş anma gecesi konserine katılım sağladı. Programdan sonra Başkan Vekili Başıhoş ve Başkan Yardımcısı Bolelli, sanatçılara çiçek takdim etti.