Skip Navigation Links

Haber Detay


Çalış Boat’tan Karaca’ya teşekkür plaketi


S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Çalış Boat) Başkanı Murat Kaçar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve Çalış Boat’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Kahvaltıya Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca eşi Çiğdem Karaca ile birlikte katıldı. Programa ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Belediye Meclis Üyesi Taner Boz, Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı Şaban Arıkan, DTO Meclis Başkanı İlkay Tugay, Foça Muhtarı İlker Can, Çalış Boat üyeleri ve aileleri katılım sağladı.

“Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz”
S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Çalış Boat) Başkanı Murat Kaçar, “Böylesine güzel bir günde Belediye Başkanımız Alim Karaca, Çalış Boat ailesinin yalnız bırakmadı. Çalış sahil projesi olsun, diğer tüm alt ve üstyapı çalışmaları olsun, yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Çalış Boat ailesi adına bizlere verdiği desteklerden dolayı sayın başkana plaket takdim ediyoruz” dedi.

Karaca, “Birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarının altını çizerek, Fethiye Belediyesi olarak Çalış’a ellerinden geldiğince hizmetlerin yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini söyledi. Çalış Boat Başkan ve üyelerine nazik hediyeleri ve destekleri için teşekkür eden Karaca, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.