Belediye Personeline Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnsan Kaynakları Bölümü’nden Doç. Dr. Osman Kürşat Acar, Fethiye Belediyesi personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi’ verdi.

Fethiye Belediyesi meclis salonunda Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve birim müdürlerine yapılan bilgilendirmenin ardından, vatandaşlarla sık sık iletişim kuran personellere eğitim verildi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitime İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Mustafa Mesut Doğan ve personeller katıldı. İletişimin ve iletişim kurarken beden dilinin doğru kullanılmasına vurgu yapılan eğitimde, Doç Dr. Osman Kürşat Acar, farklı birimlerden gelen ve vatandaşlarla birebir iletişim halinde olan personellerle karşılıklı sohbet ederek eğitim verdi.