Tahsin Duru Beşkaza Meydanı’nda Fethiyelilerle buluştu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Tahsin Duru, belediye sanatçıları Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu Beşkaza Meydanı'nda sahne aldı.

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü Özgecan Anıtı’ndan başladı. Binlerce vatnadaş Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılım sağladı. Beşkaza Meydanı’na kadar bando eşliğinde yürüyüş yapan vatandaşlar ardından konser ile devam eden etkinliğe katıldılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Tahsin Duru memleketi Fethiye’de sahne aldı. Beşkaza Meydanı’nda Tahsin Duru, birbirinden eşsiz şarkılarını seslendirdi. Fethiye’ye unutulmaz anlar yaşatan Duru, seyircilerden tam not aldı. Belediye sanatçıları Aysun Karasaçlı ve Mustafa Selçukoğlu, Cumhuriyet şarkılarıyla sık sık alkışlandı.