Başkan Osman Gürün, Karaca’yı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

MBB Başkanı Dr. Osman Gürün’e, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir de eşlik etti. Karaca’ya sarılarak makama geçen iki başkan burada samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, belediye meclis üyeleri de yer aldı.

Fethiye’ye bir takım ziyaretler için gelen Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın ardından Fethiye Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, TÜRSAB’a hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirecek. Atık Su Arıtma Tesisi’nde brifinge katılacak. Gürün ardından 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yer alacağı telekonferansa katılım sağlayacak.