Skip Navigation Links

Haber Detay


Fethiye Belediyesi deprem bölgesine gitti


Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden mimar, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri ve şoförlerden oluşan toplam 15 kişilik ekip, hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gönderdi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte personelleri belediye binası önünden uğurladı. Fethiye Belediyesi ekipleri ilk olarak depremin derin yaralar açtığı Kahramanmaraş’a doğru yola çıktılar. Ekipler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda binaların, tam hasarlı, orta hasarlı ve sağlamlık durumuna bakıp tespit çalışmalarında bulunacak.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Yaşadığımız bu zor günlerde, devletin bir kurumu olarak, üstümüze düşen görevleri yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde çalışan İnşaat Mühendisi, İnşaat teknikeri ve mimar arkadaşlarımız, hasar tespit çalışmalarına katılmak için, afet bölgelerine hareket ettiler. Yolları açık olsun, Fethiye olarak yanlarındayız” dedi.