Karaca, Fethiye Festivali’nin etkinliklerine katılım sağladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Festivali kapsamında FEFSAD’ın Fethiye’de yaşam fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alim Karaca’ya belediye meclis üyeleri eşlik etti. FEFSAD’ın fotoğraf sergisini gezdikten sonra çarşı esnaflarını ziyaret eden Karaca, Beşkaza Meydanı’na geçiş yaptı. Festival komitesi ve festival katılımcılarını tek tek ziyaret eden Karaca, CHP’nin standına geçiş yaptı. 7 Mayıs Pazar Günü’ne kadar devam edecek festivalde birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak.

Tarot eğitmeni ve danışmanı Ahu Sinel, Küratör Denizhan Özer, Çağdaş Oda Tiyatrosu’nun Kuvayi Milliye Destanı tiyatro oyunu, Yazar Cihangir Genel’in söyleşisi, Astrolog Zeynep Ceylan’ın görüşleri, Genç Müzik Grupları, Ege Dans Topluluğu festivalin ikinci gününde yer alacak. Festival Pazar gününe kadar devam edecek.