Skip Navigation Links

Haber Detay


Fethiye’de Volkan Konak rüzgârı


Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Volkan Konak konseri düzenlendi. Beşkaza Meydanı’ndaki etkinliğe binlerce vatandaş katılım sağladı.

Türk Halk Müziği’nin önemli ismi altın plak ödüllü Volkan Konak, Fethiye’de sevenleriyle buluştu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde, Volkan Konak ve ekibi muhteşem şarkılarını Beşkaza Meydanı’nı dolduran vatandaşlar için söyledi. Fethiye’de sevenleri ile buluşan Volkan Konak, şarkıları ile meydanda toplanan kalabalığa unutulmaz bir konser yaşattı. Meydanda toplanan binlerce vatandaş Volkan Konak’ın şarkılarına eşlik ederken, vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve video çekti.

Karaca, “Ben kimseyi ayrıştırmıyorum, birleştiriyorum”
Sahneye çiçek ile çıkan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çiçeği ünlü sanatçı Volkan Konak’a teslim etti. Alanı dolduran binlere seslenen Karaca, “Sevgili gençler muhteşem gözüküyorsunuz. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. Karaca, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekerek, “Lütfen herkes sandığa gitsin. Bizim her siyasi görüşe saygımız var. Ben kimseyi ayrıştırmıyor, herkesi birleştiriyorum. Sizin görüşünüz ne olursa olsun, ben saygılıyım. Sizler benim için çok değerlisiniz. Bu saltanatlar elbet yıkılacak. Zulümler son bulacak. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Atatürk’ün yolunda yürüyenlerle mücadelemiz devam edecek. Biz dimdik duruyoruz” dedi.