Evi yanan vatandaşa Fethiye Belediyesi sahip çıktı

Seydikemer’de çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen vatandaşlara, Fethiye Belediyesi sahip çıktı.

Çıkan yangınlarda kullanılamaz hale gelen evle ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bilgi verildi. Karaca, yakından ilgilendiği evlerle ilgili görüşmelerde bulundu. Fethiye Belediyesi’ne ait ‘dükkan senin’ mağazasındaki ürünler ve aynı zamanda yardımseverlerin desteği ile hiç kullanılmamış elektronik cihazlar,  yangında evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlara teslim edildi. Beyaz eşya dahil olmak üzere evde kullanılacak mobilya takımlarına kadar her şey Fethiye Belediyesi ekiplerince vatandaşın evine bırakıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Belediye olarak hizmetler yanı sıra bu tür sosyal yardımlarımızı sürekli gerçekleştiriyoruz. Bu konuda hassasiyetimiz oldukça fazla. Direkt vatandaşlarımızla görüşüyoruz, gerekli adımları atıyoruz. Buna benzer yardımlarımız oldukça fazla ama biz burada hassas davranıyoruz” dedi.