Karaca makamını minik Esra’ya bıraktı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını, Karagedik İlkokulu öğrencisi Esra Ölmez’e bıraktı.

Karagedik İlkokulu Müdürü İlkay Şumur, Müdür Yardımcısı Gökçe Arıkan ve öğrencilerle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Öğrencileri makam odasında karşılayan Başkan Karaca, ardından makamını minik Esra’ya bıraktı. Başkan Karaca, koltuğu Esra Ölmez’e bırakmasının ardından, öğrencilerle sohbet etti. Çocuklar için oyun alanının arttırılmasını isteyen Esra, Karagedik İlkokulu’na ise çok amaçlı salon yapılmasını için talimat verdi. Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran, minik başkanın ziyaretine katılarak, görevinde başarılar diledi. Hoş sohbet ve kahkahalarla dolu ziyarette, Başkan Karaca, minik öğrencilerin isteklerini de yerine getirdi.