Skip Navigation Links

Haber Detay


Köyceğiz’e yardım eli uzatıldı


Fethiye Belediyesi ve AHBAP Derneği işbirliğinde Köyceğiz yangınında zarar gören ve ekonomik durumu iyi durumda olmayan vatandaşlara beyaz eşya yardımında bulunuldu.

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan yardımlar devam ediyor. Bu kapsamda AHBAP Derneği işbirliği ile Ramazan Ayı boyunca ihtiyacı olan vatandaşlara yardım eli uzatıldı. Köyceğiz’de geçtiğimiz aylarda çıkan orman yangınlarında evi kullanılmaz hale gelen vatandaşlara, birçok kurum tarafından yardım edilmişti. Fethiye Belediyesi Köyceğiz’de muhtarlardan aldığı bilgiler doğrultusunda yardıma muhtaç ailelere yardımda bulundu. AHBAP aracılığı ile yapılan yardımlarla ilgili açıklama yapan Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, “Yardımlaşma çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca sürdü. AHBAP Derneği ile Belediyemiz arasında bir protokol var. Bu kapsamda civar ilçelerimizdeki yardımlara da Belediyemiz ve Ahbap işbirliğinde el uzatıyoruz. Bu vesile ile AHBAP Derneği’ne bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Karaca ve AHBAP Derneği’ne teşekkür etti
CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol ise, “ Yangın sebebiyle ve ekonomiden dolayı gelir kaybı yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini götürmek için Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca başta olmak üzere AHBAP derneğine teşekkür ediyoruz. Bir nebze de olsa bu destek ile vatandaşlarımız nefes aldı. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.