Skip Navigation Links

Haber Detay


‘Engelsiz Kulaçlar’ Ölüdeniz’de denize girdi


Saran Group ile Fethiye Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği “Engelsiz Kulaçlar” projesi renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Ölüdeniz’de gerçekleşen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkanı Alim Karaca, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül katıldı. Engelli gençlerin topluma kazandırılmasına yönelik olarak hayata geçirilen ve bu yıl 4.sü yapılan etkinliğe 25 engelli sporcu katıldı.

Etkinlikte, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Belediye Başkanı Alim Karaca ile Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran da engelli sporcularla kulaç attı.

“Engelsiz Kulaçlar” etkinliğinde engelli sporcuların protokol üyeleriyle beraber denize girip kulaç attığı etkinliğin ardından katılımcılara madalya verildi.

Kaymakam Balcı, Saran’a “Engelsiz Kulaçlar” projesine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’de sporcuları tebrik etti.

Sadettin Saran ise “İnsanlar yaşadıklarıyla değil yaşattıklarıyla anılmalı. Fethiye’de, protokolüyle çok güzel bir ekip var. İnşallah bu gibi etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Alim Karaca Fethiye’de yapılan çalışmalarda engellilerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara imza attıklarını belirtti.