183 aileye dağıtımlar başladı

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesine kayıt yapan 183 aileye dağıtımlar başlandı. Aileler, dağıtıma katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdiği sosyal proje için teşekkür ettiler.

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nün ‘yeni doğan’ paketinin içerisinde biberon, zıbın, çorap, atlet, çanta, yeni doğan bebek bezi, battaniye, ıslak mendil, ajanda yer aldı. Sosyal destek projesi kapsamında Fethiye Belediyesi’nin resmi internet sitesinden veya çağrı merkeziyle talepte bulunan ailelere, yardımlar ulaşmaya başladı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “İki evlat babası olarak, ailelerimizin doğum sonrası ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bununla ilgili ekiplerimiz iyi bir araştırma yaptılar. İçerisinde temel ihtiyaçların bulunduğu bir çanta hazırladık. Şuana kadar 183 aile başvuru yaptı. Dağıtımlara başlandı. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’müzdeki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayram öncesinde başvuru yapan ailelere ulaşacağız” dedi.