Karaca MilyonFest ile ilgili konuştu; Yasal Süreç Başlatacağız

Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan Milyon Fest’in, bu yıl Fethiye’de ikincisini düzenleyeceği Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Belediye Başkanı Alim Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen Fethiye Milyon Fest’e bu sene 16 ünlü sanatçı katılım sağlayacaktı. 1-2-3-4 Eylül’de yapılması planlanan festival, Valilik tarafından iptal edildi.

“İdari Mahkemeye Başvuracağız”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah Valilik’ten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest,  Valilik tarafından iptal edildi.  Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum” dedi.