Atatürk Caddesi’ne Aşınma Tabakası döküldü

Fethiye Belediyesi tarafından bir süre önce BSK sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilen Atatürk Caddesi’nde aşınma tabakası serimi yapımı da gerçekleştirildi. Gece de çalışan ekipler, sabah saatlerinde caddeyi trafiğe açtı.

Neler yapıldı?
Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda olduğu gibi Atatürk Caddesi’nde de altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. AYDEM tarafından yüksek gerilim, alçak gerilim ve aydınlatma tesisatları, MUSKİ’nin içme suyu ana hattı ve abonelik bağlantıları, Telekomünikasyon şirketlerinin ise internet altyapısında yaptığı çalışmalar sona ermişti. Altyapı çalışmalarının ardından Fethiye Belediyesi hemen BSK sıcak asfalt dökümünü tamamlandı.

Aşınma tabakası seriliyor
Fethiye Belediyesi tarafından İnönü Bulvarı’ndan Merkez Yeni Camii’ye kadar olan alanda aşınma tabakası dökümü gerçekleşti. Çalışmalar gündüz erken saatlerde başlayıp, gece geç saatlere kadar sürdü. Aşınma tabakasının hemen dökülmesinin ardından, cadde trafiğe açıldı.